Tre årsager til, at Radiesse er filleren for dig

6. januar 2020 Ingen kommentarer

Radiesse er en kollagenopbyggende filler, som øger elasticiteten og volumen i huden. Men hvordan ved man, om det er den rette løsning for dig? Vi har samlet tre årsager til, at Radiesse kunne være filleren for dig.

Du ønsker et løft og en udglatning
Hvis du står med et ønske om at løfte huden eller udglatte dybe rynker, så kan Radiesse være din løsning. Radiesse er godkendt af FDA i USA og kan bruges til behandling af kinder, nasolabiale folder, marionettelinjer, kæberlinje, hage og som noget helt unikt, hænder.

Du ønsker stærkere konturer
Radiesse er ikke kun enestående til at udglatte fine linjer og rynker. Filleren kan også anvendes til at  konturere ansigtstræk – uanset om der er tale om mere definerede kindben eller en tydeligere kæbelinje.

Læs også: Derfor bør du overveje en kollagenopbyggende filler

Du ønsker din naturlige kollagenproduktion boostet
Det unikke ved Radiesse er, at filleren aktivt stimulerer kollagenproduktionen i din hud. Det betyder, at Radiesse ikke kun giver midlertidige resultater gennem fylde og udglatning, men at filleren over tid ligeledes forbedrer hudens elasticitet og fasthed – helt naturligt.

Hvor længe holder et resultat med Radiesse?
Holdbarheden af et resultat med Radiesse afhænger af den enkelte persons alder, hudtype, livsstil, stofskifte og naturligvis det område, der er blevet behandlet. Behandlingen varer som udgangspunkt over et år for de fleste patienter.

Sådan er Radiesse kollagenopbyggende
Radiesse Lidocaine er sammensat af calcium hydroxylapatit (CaHA) mikropartikler opblandet i en vandig gel. Når det er injiceret, giver det øjeblikkeligt volumenløft, og fortsætter med at arbejde ved at stimulere kroppens egen naturlige kollagenproduktion. Dette giver en langvarig virkning af filleren, og over tid optages gelen og kroppen nedbryder naturligt CaHA-mikropartikler 100%, og efterlader ny kollagen.

Vil du vide mere om Radiesse?
Du kan finde alle danske Radiesse-behandlere lige her. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Læs alt du skal vide om Radiesse

Tilføj kommentar