1 – Betingelser for profiler på BeautyConnected.dk

 1. Du skal være 18 år eller ældre for at oprette en profil på BeautyConnected.dk.
 2. Når du opretter en profil på BeautyConnected.dk, skal du som et minimum udfylde de obligatoriske felter i oprettelsesformularen. Det er dog ikke et krav at oprette profilbillede, men vi anbefaler det for at du opnår mest troværdighed til de andre brugere og dermed får det fulde udbytte af alle BeautyConnected.dks funktioner.
 3. Det er vigtigt at du indtaster din e-mailadresse fordi:
 • Du får mulighed for at bruge vores “Glemt adgangskode”- funktion
 • Du får tilsendt en bekræftelsesmail på oprettelse af din profil
 • Du har mulighed for at modtage nyhedsbreve og notifikationer om din profil og når andre brugere besvare dine indlæg.
 1. Det er ulovligt at indtaste en andens e-mail adresse, bruge en andens facebook login eller andre oplysninger der ikke er dine egne. Alle tilfælde af brug af falske oplysninger vil blive politianmeldt, med oplysning af blandt andet IP-adresse, der dermed vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen
 2. BeautyConnected.dk acceptere ikke følgende indhold i profiltekster, i indlæg eller anmeldelser af klinikker.

Billeder

 • Brystvorter og intime dele på kroppen skal censureres med blur effekt eller dækket til på anden måde.

Personfølsomme oplysninger

 • Personfølsomme oplysninger som for- og efternavn, adresse, telefonnummer og mailadresser.

Henvisninger til andre eksterne medier

 • Henvisninger til eksterne hjemmesider som f.eks. Facebook, Instagram eller eksterne hjemmesider er ikke tilladt.

Nedladende eller diskriminerende indhold

 • Nedladende eller diskriminerende indhold om andre brugere eller BeautyConnected.dk.
 • Nedladende eller diskriminerende indhold om behandlinger
 • Nedladende eller diskriminerende indhold om klinikker og privathospitaler
 1. Enhver form for pædofilt indhold eller adfærd, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP adresse, der vil gøre det muligt at finde frem til personen.
 2. BeautyConnected accepterer ikke, at du i dit profilnavn eller din profiltekst oplyser for- og efternavn, adresse, telefonnummer eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig. Derfor er det heller ikke tilladt at henvise til f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Youtube, din egen personlige hjemmeside eller andre sider der kan identificere dig. Bliver dette opdaget, slettes dette uden varsel.
 3. Ved oprettelse af en profil på BeautyConnected.dk giver du samtidig samtykke til, at BeautyConnected.dk må vise din profil for andre brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på BeautyConnected.dk. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil.
 4. BeautyConnected.dk tilstræber at hjemmesiden indholde akive profiler. BeautyConnected.dk forbeholder sig retten til at slette inaktive profiler manuelt, såvel som via automatiserede slettejobs.
 5. Det er ikke tilladt at overdrage eller dele profiler. Overtrædelse heraf vil som udgangspunkt medføre sletning af profilen.
 1. Du skal have et dansk postnummer for at oprette en profil på BeautyConnected.dk
 2. BeautyConnected.dk forbeholder sig enhver ret ti, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at slette/ændre profiler, der udnytter Beautyconnected.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, useriøse, usande, diskriminerende eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til  et redeligt niveau. Dette vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.
 3. – betingelser for brugen af BeautyConnected.dk

2.1

 1. Det er ikke tilladt at sende/videresende beskeder på BeautyConnected.dk der indeholder kommercielt, anstødende,, chikanerende eller diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer eller virksomheder.
 2. Det er ikke tilladt at besvare eller oprette indlæg til brug af spam og anden uanstændig henvendelse. Det er vigtigt at den enkelte bruger i alle tilfælde, husker at bibeholde en anstændig og redelig tone. Hvis ikke dette overholdes, forbeholder BeautyConnected.dk sig til at slette kommentar, indlæg eller bruger uden varsel.
 1. Det er IKKE tilladt at bede om penge
 2. BeautyConnected.dk kan til enhver tid, og uden varsel, slette indlæg og profiler, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

2.2  Oprettelse af før og efter billeder og indlæg

 1. Før og efterbilleder samt indlæg uploadet på Beautyconnecte.dk, må ikke have kommerciel karakter eller have karakter af reklame, m.m. Det er blandt andet ikke tilladt at uploade billeder med firmanavn, lægge events ind fra virksomheder eller videresælge.
 2. Oprettelse af slag eller indlæg der indeholder ulovlige produkter såsom solkur, slankepiller etc er ikke tilladt. BeautyConnected forholder sig ret til at slette profilen på pågældende person der har oprettet opslaget.

3 – Betingelser for indseldelse (upload) af billeder på BeautyConnected.dk

 1. Profilbilledet må kun være af dig selv, hvorfor der ikke må fremgå flere personer på et profilbillede. Det er heller ikke tilladt at der fremgår på profilbilledet.
 2. Profilbilledet må ikke holde spildplads (det vil side at portrættet skal gå fra kant til kant), og det skal vende rigtigt
 3. Profilbilledet må ikke indeholde logo, links eller referrencer til andre websites.
 4. Profilbilleder må ikke virke voldeligt, truende eller på anden måde indeholde ting, som er i strid med loven.
 5. Billeder, som må betegnes som modelbilleder eller uægte, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.
 6. Billeder må ikke indeholde kontaktoplysninger på dig selv eller andre.
 7. Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive afvist og slettet uden varsel.

3.2 – betingelser for upload af  før og efter billeder samt indlæg

 1. Billeder af børn, dagligdags ting, fra ferie eller lignende er tilladt i fotoalbum.
 2. Billeder skal vende den rigtige vej
 3. Billeder må ikke indeholde links, logoer, eller referencer til andre websites.
 4. Alle intime kropsdele eller anstødende indhold skal censureres – Herunder brystvorter, åbne sår, og intime dele.
 5. Billeder må ikke indeholde kontaktoplysninger på dig selv eller andre.
 6. Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive afvist og slettet uden varsel.

3.4 – betingelser for billeder uploadet i indlæg eller i før og efter billede tråde

 1. Biller må ikke virke voldelig, anstødelige eller truende
 2. Billeder af anstødelig karakter, som bliver sendt uopfordret til andre brugere, vil uden varsel medføre en sletning af profilen. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

4 – Generelle betingelser

Enhver form for henstilling fra en medarbejder hos BeautyConnected.dk SKAL følges. Derfor er det nødvendigt, at man er imødekommende overfor evt. advarsler og henstillinger. Advarsler gives, hvis BeautyConnected.dk vurderer, at den uønskede adfærd kan være til gene for de andre brugere og/eller sitet som helhed. Vælger man at ignorere disse, kan det medføre sletning af profil og/eller karantæne fra BeautyConnected.dk, uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

5 – Sikkerhedsråd

BeautyConnected.dk råder alle brugere til ikke at videregive oplysninger såsom adresse og kreditkort nr.

BeautyConnected.dk råder til ikke at uploade billeder der er ucensurerede, eller der kan identificere dig, såfremt du ikke ønsker at blive identificeret ud fra billedet.

6 – Andet

BeautyConnected.dk vil løbende optimere og forbedre siden, så du som bruger altid vil få den bedste oplevelse og funktionalitet. BeautyConnected.dk forbeholder sig retten til løbende at foretage ændringer på sitet, herunder at tilføje og fjerne funktioner.

BeautyConnected.dk er underlagt ”Lov om behandling af personoplysninger” og har forpligtet sig overfor Datatilsynet til at iagttage personers ret til anonymitet på Dating.dk og udvise ansvarlig omgang med personfølsomme oplysninger.

BeautyConnected.dk forbeholder sig alle rettigheder til alt materiale vist på websitet, herunder alle varemærker, logoer, billeder, fotos, animationer, videoklip, brugsvilkår og tekst. Disse immaterielle rettigheder må IKKE kopieres, udgives, gengives, vises eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra BeautyConnected.dk. Overtrædes dette, kan konsekvensen være retsforfølgelse. Overtrædes ovenstående kan man påregne sig et erstatningsansvar. jf. reglerne i almindelig dansk ret.