Rekonstruktion af areola efter brystcancer.

13. januar 2020 Ingen kommentarer

Det offentlige kontra det private…

Jeg ser rigtig mange kvinder der har været igennem brystkræft forløb, nogle er mere medtagede end andre, psykisk og fysisk. Fælles for dem alle er at de har fået tilbud om medicinsk tatovering igennnem det offentlige, nogle er sluppet bedre fra det end andre. De fleste beretter om hurtig ekspedition, behandlingstid på 10-20 minutter, manglende opmåling og optegning, til symmetri, og at der generelt ikke bliver sørget ordentligt for at de kommer derfra med de bedste resultater.

Det er en stor skam, at der ikke bliver oplyst om de bedre og smukkere alternativer, da de fleste ikke kender til mulighederne, inden de bliver tilbudt behandling igennem det offentlige.

Heldigvis kan det meste rettes til så kvinderne går gladere ud af min salon, end de kom ind.

Det er helt klart min passion at oplyse, behandle og gøre en forskel for disse kvinder, og for branchen generelt, så vi kan højne niveauet og give vores kunder de bedste resultater muligt. Det er dog ikke muligt at komme i job i det offentlige på nuværende tidspunkt, da de hat en tatovør ansat, som står for pigmenteringen i nærmest hele DK. Dette samarbejde er det offentlige tilsyneladende tilfredse med.

For at gøre op med dette og sprede noget awareness, har jeg i år valgt at give 12 kvinder, en hver måned, muligheden for at få lavet 3D areola, pigmentering af egen areola, eller rettelse af gammel pigmentering, helt uden beregning. Kender du en, eller vil du selv have en plads ? så skal der sendes en ansøgning på enhancedbymalina@gmail.com – se evt mere om behandlingen og kravene for at blive kandidat på.

www.mikropigmentering.net

Tilføj kommentar