Overvejer du at blive Kosmetisk Sygeplejerske?

3. marts 2020 Ingen kommentarer

BLIV KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

Den kosmetiske branche er i rivende udvikling, da det heldigvis bliver mere og mere acceptabelt at få foretaget kosmetiske behandler. Af samme grund opdager flere og flere iværksættere potentialet og der åbner konstant nye klinikker op rundt omkring i landet. Hvis du går med en drøm om at arbejde som kosmetisk sygeplejerske eller måske åbne din egen klinik, så tilmeld dig Akademi Nomo.
Der er rigtig meget man skal vide før man springer ud i det og hos Nomo tilbyde vi derfor ikke kun de nødvendige superviserede behandlinger. Vi klæder dig på i alt fra produktkendskab og lovgivning, til alt hvad du bør vide hvis du har en iværksætter gemt i maven. Branchen er omfattet af nogle rigtig stramme retningslinjer fra den danske sundhedsstyrelse og det er derfor vigtigt at blive klædt ordentlig på.

Hos Nomo garanterer vi en høj sikkerhed og et højt fagligt niveau.

Hvad skal du se efter når du vælger uddannelse? Der er en del klinikker der tilbyder både meget dyre og meget billige kurser, men kvaliteten lever ikke altid op til lovgivningen. Det er derfor meget vigtigt at du er forsigtig og sætter dig lidt ind i tingene inden du bare betaler. Hvis ikke de overholder de gældende regler fra Styrelsen for Patientsikkerhed, så kan du ikke bruge kurset til noget bagefter. F.eks. er der lovkrav omkring hvor mange modeller man må behandle pr. dag, hvilket betyder at et kursus tager den tid den tager. 
Det er i sidste ende styrelsen for Patientsikkerhed der skal godkende din registrering, så det er meget vigtigt at den klinik du vælger, lever op til alle kravene.

Hos Nomo klæder vi dig på, hele vejen rundt. Du får den så du ikke bare har kendskab til lovgivningen, men du får en bredere forståelse for hele branchen. Vi ved hvad det kræver for at få den endelige godkendelse.

”Vi garanterer at du bliver registreret”

Der findes mange klinikker der lover registrering. Det kan de ikke! Da det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som godkender registrering, er der ingen klinikker der kan garantere registrering. Hos Nomo ser vi kravene fra styrelsen for Patientsikkerhed, som et minimumskrav. Vi følger alle forskrifter og har aldrig oplevet at en kursist ikke kunne blive godkendt efterfølgende. Vær derfor forsigtig med hvilket akademi du vælger.

Læs mere om vores kurser her:

https://kliniknomo.dk/akademi/

Tilføj kommentar