Ønsker du blødere, fastere og mere struttende bryster?

23. september 2019 Ingen kommentarer

Hvis du står over for at skulle have foretaget en brystforstørrende operation (BFO), synes vi lige du skylder dig selv at stifte bekendtskab med Mentors nyeste brystimplantater, MemoryGelTM Xtra, der føles naturligt bløde ligesom dit eget brystvæv og uden at give afkald på fasthed og ”strut”.

MemoryGelTM Xtra består af den seneste innovation af silikonegel, som er udviklet med henblik på sikkert og konsekvent at gengive følelsen af naturligt brystvæv. Det betyder, at du kan få netop det look, du går og drømmer om – hvad enten du er til Mentors MemoryGel Xtra runde Siltex eller anatomiske  / dråbeformede implantater.

Nedenfor kan du se et super flot før/efter-billede af en patient opereret med Mentor MemoryGelTM Xtra-implantater. Den bløde, naturlige følelse som Mentor brystimplantater giver dig, må du dog selv opsøge – tag kontakt til en plastikkirurg nær dig for en konsultation, og få mere information om hvilke type Mentor brystimplantater, som passer til dig.

Mentor garanti
Husk at når du vælger brystimplantater fra Mentor er du automatisk og uden omkostninger dækket af  Mentor Produkt Garanti svarende til datoen for din oprindelige operation. Det betyder, at din garanti gælder uafhængig af hvor du oprindeligt er opereret, hvis uheldet skulle være ude. Spørg din plastikkirurg for yderligere information om din Mentor Produkt Garanti.

Tilføj kommentar