Kom de fine linjer og rynker til livs

9. januar 2020 Ingen kommentarer

En god hudplejerutine kan gøre meget for hudens ensartethed – hvad enten det handler om urenheder, akne eller hyperpigmentering. En ansigtsbehandling med HydraFacial er udviklet til at give en jævnere hudtone og mere glød, men vidste du godt, at HydraFacial også kan udglatte fine linjer og rynker i huden?

HydraFacial består af tre trin med microdermabrasion, som er et blidt vakuumsug, som på helt unik vis, både kan udtrække smuds og indlemme fugt i huden. I første trin renses og peeles huden, så et nyt hudlag frembringes. I andet trin fjernes snavs og smuds fra porerne med blidt vakuumsug, imens huden fugtes i dybden. I det tredje og sidste trin plejes hudens overflade med antioxidanter og peptider, som både beskytter huden, og giver den glød. Med disse tre trin frembringes et nyt, friskt hudlag, som efterlades fugtet i dybden og beskyttet. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer.

Udfordringer med fine linjer og rynker?
Ligesom at HydraFacials effektive kombination af peeling, fugt og antioxidanter kan mindske dybere furer over tid, kan behandlingen også synligt mindske fine linjer i f.eks. panden. På billedet nedenfor ses et billede af en kvinde én måned efter en enkelt behandling.

Nedenfor ser du et før- og efter-billede ved behandling af bl.a. nasolabiale linjer (linjerne der går fra næse til mund) med HydraFacial. Kvinden på billedet har fået 5 behandlinger.

Har du nogle gode tips mod rynker og fine linjer, eller har du nogle spørgsmål til HydraFacial? Stil dem i kommentarfeltet – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvis du selv har lyst til at prøve en HydraFacial, så kan du finde alle HydraFacial-klinikker lige her.

Tilføj kommentar