Om Printzlau Privathospital

Naturlighed og respekt for det enkelte menneske, er værdigrundlaget for Plastikkirurg Andreas Printzlau. Andreas etablerede Bodylift Center i 2011 for at skabe et specialhospital med fokus på faglighed og omsorg. Siden er hospitalet vokset og hedder i dag Printzlau Privathospital.

Anerkendt plastikkirurg

Andreas er en anerkendt plastikkirurg, som sætter en ære i at yde den bedste kvalitet, sikkerhed og patientfortrolighed. Vi ønsker, at alle vores patienter, private såvel som offentlige, kun skal tilbydes den ypperste behandling i respekt for deres øvrige liv og personlighed.

Stort vægttab

Andreas er den førende specialist inden for plastikkirurgi efter stort vægttab, og kan med anvendelse af de nyeste teknikker gøre en forskel for dig, der har præsteret et stort vægttab.

Tryghed og ordentlig information

Vi har på Printzlau Privathospital samlet et team af dybt engagerede medarbejdere, som vil værne om kvalitet, service og tid til dig. Efter mange år i sundhedsvæsenet har vi lært, at tryghed og ordentlig information har stor betydning før, under og efter plastikkirurgi.

Godkendelser

Printzlau Privathospital har alle nødvendige godkendelser af Sundhedsstyrelsen til både kosmetisk plastikkirurgi og til avanceret plastikkirurgi efter stort vægttab.

Rådgiver for Sundhedsstyrelsen

Andreas har fungeret som rådgiver for Sundhedsstyrelsen og Brancheforeningen af Privathospitaler og Klinikker. Andreas sidder desuden i bestyrelsen for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og har her haft ansvar for udarbejdelsen af de nye etiske retningslinjer for plastikkirurgi i Danmark.

Trygge rammer

Du vil forud for en operation på Printzlau Privathospital blive forundersøgt af din plastikkirurg, hvor forventede resultater, evt. komplikationer og risici vil blive drøftet og dermed sikre, at du er velinformeret, har fået svar på de spørgsmål du måtte have og i trygge rammer kan beslutte dig vedrørende dit plastikkirurgiske indgreb.

Vores indlæg

Klinikken har endnu ikke oprettet nogle indlæg.

Vores bedømmelser

Klinikken har endnu ikke fået nogle anmeldelser

Vær den første til at give dem en anmeldelser!

Medarbejdere

Andreas Printzlau

Speciallæg i plastikkirurgi

Farooq Nasseri

Speciallæge i plastikkirurgi

Eeva Kalaja Petersen

Speciallæg i plastikkirurgi

Jais Oliver Berg

Speciallæge i plastikkirurgi, overlæge, lektor

Michael Rose

Speciallæge i plastikkirurgi og kirurgi

Se alle medarbejdere

Galleri