​Om Nørmark Privathospital​

På Nørmark Privathospital har vi kun ét mål, og det er glade og tilfredse patienter, og vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og omsorg i en hyggelig atmosfære. Nørmark har klaret sig flot i den sidste Landsundersøgelse for Patientoplevelser, og patientoplevelsen er medårsag til, at Nørmark er vinder af Ishøj Erhverspris 2015.

Siden Nørmark Privathospital blev grundlagt i 1997, har Nørmark været i konstant udvikling for at kunne give den bedste behandling. I dag giver Nørmark et bredt behandlingstilbud til 8.000 patienter om året og vores dygtige speciallæger dækker både ortopædkirurgisk, plastikkirurgisk, billeddiagnostik, fysioterapi, reumatologi, neurologi, gynækologi og mave-/tarm-kirurgi.

Vision

 • Igennem videreudvikling, innovation og kommunikation med patienter, vil vi skabe en hurtigere og tryggere behandling.​​

Mission

 • At videreudvikle hospitalet indenfor det ortopædkirurgiske speciale.​
 • At kunne gøre arbejdsgangen mere effektiv og øge kapaciteten uden at gå på kompromis med patienterne.​
 • Løbende opdaterer vores behandlingsmetoder.
 • Tilbyde de bedste og nyeste behandlings metoder til vores patienter.
 • Sikkerhed for at patienten bliver diagnosticeret korrekt, får den rigtige behandling og kun operere de patienter hvor det er den eneste mulighed for bedring. Ved operation kun at bruge godkendte metoder.
 • At patienter får deres diagnose hurtigt så deres behandling kan begynde. Dermed mindsker tiden fra indtrædelse af skaden til endt behandling.
 • ​Patienterne skal altid kunne føle sig trygge når de vælger at lade os behandle dem. Vi sætter altid patienten forreste række.​

​​Historie

 • Nørmark Privathospital startede i marts 1997 på Parkvej i Næstved, hvor Finn Nørmark åbnede sin første ortopædkirurgiske klinik. Ved hans ankomst til Næstved, fik borgerne for første gang mulighed for at få foretaget kikkertoperation i knæ udenfor hospitalsregi.
 • I år 2000 flyttede Nørmark privathospital til større omgivelser på Strandmarksvej i Hvidovre. Der var to operationsstuer og antallet af ansatte steg fra 3 til 4, foruden nogle konsulenter.
 • Endelig i 2004 blev det nødvendigt at flytte igen. Endnu en gang fik vi flere kvadratmeter og større operationsstuer. Nørmark Privathospital fastansatte for første gang en ekstra læge og dermed også den nødvendige sekretær- og sygeplejerske, så nu var antallet af medarbejdere oppe på 8.
 • I 2006 blev endnu en læge ansat og endnu mere personale. Samme år investerede Nørmark Privathospital i en åben MR scanner, som blev indviet af Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp. Det betød yderligere udvidelse og ansættelse af radiografer og radiologer.
 • I 2009 udvidede Nørmark Privathospital til 800m og en helt ny fløj med en fuldt udstyret billeddiagnostik afdeling så dagens lys. Nu kunne vi foruden MR scanning også tilbyde røntgen, ultralydsscanning og mammografi.
 • I 2013 har Nørmark Privathospital udvidet endnu en gang, og vi råder nu over 1400 m2. Vi er nu 30 kolleger, der i det daglige gør hvad vi kan, for at give vores patienter en god oplevelse

 

Praktisk info

​Hjælp os med at lære, hvis noget skulle gå galt

Der er hver dag mange mennesker i kontakt med det danske sundhedsvæsen. I langt de fleste forløb går det godt, men nogle gange sker der desværre utilsigtede hændelser eller fejl.​

Klager

 • Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af patientrettigheder eller ønsker du at klage over Patientforsikringens afgørelse om erstatning, kan du læse mere herom på Styrelse for Patientsikkerheds hjemmeside

Erstatning

 • Alle patienter der er tilknyttet Privathospitalet er omfattet af en offentlig erstatningsordning. Det er Patienterstatningens opgave at sikre, at patienter får den erstatning, de er berettiget til efter loven. Du kan læse mere på Patienterstatningens hjemmeside.

Vores indlæg

Klinikken har endnu ikke oprettet nogle indlæg.

Vores bedømmelser

Klinikken har endnu ikke fået nogle anmeldelser

Vær den første til at give dem en anmeldelser!

Medarbejdere

​Monika Pekala

Servicemedarbejder

Magda Nowacka

Servicemedarbejder

Betina Kongsted Weuge

Receptionist

Jette Sørensen

Receptionist

Lise Guldberg

Sekretær

Marianne Jensen

Lægesekretær

Tina Pedersen

Lægesekretær

Jeanne N. Hansen

Radiograf​

Se alle medarbejdere