Klinik Camilla Rude åbnede i juli 2019 og er en kosmetisk speciallægeklinik ejet og drevet af Camilla Rude, som har lang erfaring i skønhedsbranchen.

Beliggende på skønne Stockholmsgade på Østerbro med rig mulighed for at parkere lige uden foran. Østerport station og bus 1A er kun 5 minutter herfra.

Her bydes du velkommen i nr. 31 af receptionist Amalie Sofie Elmstrøm og tilbydes kaffe, frugt og vand i store, lyse lokaler med 3 behandlerrum.

Speciallæge Annesofie Faurschou er ansvarlig læge på klinikken og står for botox konsultationer og superviserer ved kurser.

Vi har også et akademi, hvor du som sygeplejerske kan blive uddannet i kosmetiske behandlinger. Du kan læse mere om dette på vores hjemmeside www.klinikcamillarude.dk.

Vi har 3 kosmetiske sygeplejersker på klinikken – alle udfører botox -og filler behandlinger.

Julie Bøje og Majken Laun er specialiserede i det naturlige look, mens Signe Werge er sygeplejersken for dig, hvis du ønsker et mere iøjenfaldende resultat.

Tidsbestilling kan ske via vores hjemmeside www.klinikcamillarude.dk eller via tlf. nr. 31 42 42 62.

Vores indlæg

Hvorfor kæber er de nye læber

| Fillers | One Comment
Læber har i nu mange år været det primære fokus, når diverse beauty darlings har…

Klinik Camilla Rude

| Kosmetiske behandlinger | No Comments
7 livsglade piger, byder dig velkommen til en ny kosmetisk hudlæge klinik i Københavns lækreste…

SKØNHED MED LANDETS DYGTIGSTE KOSMETISKE BEHANDLERE

| Kosmetiske behandlinger | No Comments
Forkælelse og åbningsrabatter til dig 😍🤗 Klinik Camilla Rude er en ny kosmetisk speciallæge klinik…

Vores bedømmelser

Den bedste behandling

Hos klinik Camilla Rude bliver jeg taget så godt imod. Jeg gik derind med nervøsitet og uviden om en masse. Under samtalen fik jeg forklaret hvad produktet er og gør og modtaget mine ønsker med…

Klinik Camilla Rude

hos klinik Camilla Rude bliver man altid mødt af super sødt og professionelt personale! Jeg har både fået lavet Botox og filler. Altid super flot og naturligt resultat! Skal aldrig have lavet det andre steder…

Klinik Camilla Rude

Jeg var inde ved Camilla Rude og få lavet læber og det er jeg så glad for, da resultater er blevet så godt 🥰 jeg kan kun anbefale Klinik Camilla Rude til her en tid…

Klinik Camilla Rude

Her mødes man med et smil, og føler sig straks tilpas. Flotte resultater af behandlinger, og altid hurtig svar. Anbefales klart herfra!

Se alle reviews

Medarbejdere

Klinikken har endnu ikke tilføjet deres medarbejdere.

Galleri