KORT OM
COSMO LASER

Hos Cosmo har det – fra første dag, været vores mission at ændre kulturen omkring kosmetiske laser, filler og botoxbehandlinger.

 

Der har været – og stadig er – tabuer omkring kosmetisk laser. Det synes vi er ærgerligt, da vi med over 58.000 behandlinger siden 2009, og en tilfredshedsrate på 96% ved at vores behandlinger ikke bare forandrer det ydre – men også i høj grad hjælper mennesker til at blive den absolut bedste udgave af sig selv.

Vores vision er, at kosmetiske behandlinger i trygge og ordentlige rammer er noget alle danskere skal have råd til. Samtidig skal kvaliteten og sikkerheden være førsteprioritet. Vi behandler derfor kun med det nyeste og bedste udstyr der findes på markedet.

I klinikken arbejder vi med etisk og moralsk omtanke iht. at bevare og bibeholde den naturlige skønhed hos hver og en af vores kunder.

Vi gør derfor en dyd ud af, at guide dig ærligt igennem en forventningsafstemning i din gratis konsultation, så du får det resultat, du går og ønsker dig.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

Du kommer derfor ikke til markant at ændre udseende, så din omgangskreds ikke længere kan kende dig, men vores kunder siger at deres venner og familie bemærker deres friskere udseende uden måske at kunne sætte en præcis finger på, hvad der har gjort forskellen.

 

Cosmo er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle lovkrav.

Alle vore behandlere, som er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller læger, deltager løbende i træningsprogrammer og kurser, både internt og eksternt, for altid at være up-to-date med de nyeste behandlingsformer og teknikker i branchen.

Vi lever naturligvis op til Styrelsen for Patientsikkerheds strikse forskrifter om uddannelse og registrering for kosmetiske behandlinger men har, ovenpå disse, tilføjet et ekstra niveau som vi kalder Cosmo Verificering.

Csomo-verificeringen er med til at sikre, at uanset hvilken behandler du møder i Cosmo, er du i de absolut tryggeste hænder. Alle er ensartet trænet når det kommer til behandlinger og kundeservice. Dette betyder, for dig som kunde, at du vil opleve en høj faglighed og sikkerhed i alle former for behandlinger.

Hos Cosmo finder du professionel rådgivning om de bedste og mest aktive produkter til din hudpleje. Alle kender vist det scenarie, hvor man endnu en gang har købt sig fattig i hudplejeprodukter der ikke virker på andet end overtrækket i banken.

Vi har et motto der hedder less is more hvad angår hudpleje. Vi opfordrer hellere til at man køber få men gode virksomme produkter.

Vi fører derfor et lille, men nøje udvalg af Beaute Pacifique – heriblandt den populære Clinical linje der udelukkende sælges i hudklinikker og hos dermatologer pga dens meget aktive indhold og virkning, samt de lækre produkter fra IS Clinical, som er nogle særdeles virksomme pharmaceuticals hvis indhold har dokumenteret effekt og som personalet i Cosmo forguder både til personlig pleje og til at hjælpe vores kunders resultater på vej med.

Du vil få vejledning i valg af produkter der optimerer resultatet af din behandling, af vores sygeplejersker og læger da vi lægger stor vægt på en helhedsindsats så du får mest ud af dine behandlinger i Cosmo.

 

Vores indlæg

Forebyg. Inden det er for sent!

| Brystkirurgi | No Comments
Forebyg. Inden det er for sent! Får du søvn nok? Mangler din hud glød? Og…

FAQ: Mest stillede spørgsmål om 3-i-1 Hudforyngelse

| Hudforyngelse  | No Comments
En del af mine kunder har mange spørgsmål omkring vores 3-i-1 behandling. Derfor har jeg…

Vores bedømmelser

Cosmo Laser

Mit fjerde behandling her i Cosmo laser City var september i 2019 og det er blevet mit faste sted for at få fjernet uønsket hår. Jeg vil især anbefale behandler Nanna. Hun er sindssyg dygtig, professionel…

Cosmo Laser

Fantastisk behandling og service! Jeg er blevet behandlet for acne-ar med matrix rf af Marie i Aarhus. Ud over at se forbedringer i arrene, oplevede jeg den bedste og professionelle opfølgning. Stærkt anbefalet!!

Cosmo laser

Cosmo laser kan dække alles behov. Så jeg startede med at at få fjernet mine karsprængninger, på  begge ben. I i alder af 23 år. Jeg har prøvet botox hos dem, og er nu i…

Cosmo Laser

Fik laver Botox på 2 områder i juni, panden og mellem øjnene. Personalet i Trianglen er så søde, venlige og jeg følte med hjemme med det samme. Jeg var helt tryg ved at lade Cosmo…

Se alle reviews

Medarbejdere

Lena

Kosmetisk sygeplejerske

Sarah

Direktør

Leyla

Kosmetisk sygeplejerske

Kimia

Marketingansvarlig

Mie

Kosmetisk Sygeplejerske

Nina

Kosmetisk Sygeplejerske

Kristine

Kosmetisk sygeplejerske

Louise

Kosmetisk sygeplejerske

Se alle medarbejdere