Din professionelle skønhedsklinik i København

Velkommen til CosmeCare! Vi er en kompetent skønhedsklinik i København, der både gør noget godt for din indre og ydre skønhed. Alle vores behandlinger har udgangspunkt i gennemprøvede videnskabelige metoder, ligesom der også er skruet godt op for forkælelsen. Kort fortalt er CosmeCare en professionel skønhedsklinik i hjertet af København K, hvor videnskab går hånd i hånd med sundhed velvære. Gør noget godt for dig selv – klik rundt her på siden og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

CosmeCare drives og ejes af en erfaren sygeplejerske/hudterapeut og akupunktør Maryam Nazem med en bred erfaring inden for skønhed og sygepleje.

Maryam er uddannet operationssygeplejerske siden 1993 og har arbejdet med forskellige specieller. Siden 2002 har hun koncentreret sig om både kosmetiske operationer og behandlinger.

Siden 2007 driver Maryam CosmeCare som ligger i hjertet af København, Og udfører forskellige vævsfiller som Juvéderm, Teosyal og Belotero. Udover tilbyder CosmeCare Botox (for både rynkebehandling og svedgener), skinbooster, bioremodeling, mesoterapi, hårterapi, dermaroller, kemiske peeling, forskellige akne behandlinger, rosacea behandling, IPL, Belkyra mm.

Vores indlæg

Klinikken har endnu ikke oprettet nogle indlæg.

Vores bedømmelser

Kvalitet hver gang.

Maryam er venlig, smilende og imødekommende. Hun lytter til kundens ønsker og kommer altid i mål. Jeg ville ALDRIG få lavet læber andre steder.

Se alle reviews

Medarbejdere

Klinikken har endnu ikke tilføjet deres medarbejdere.