OM OS:

Klinik ByLysholt arbejder udfra idiologien og tanken om, at alle er smukke som de er. Man skal ikke være flov over at blive ældre og de aldringstegn der følger med. Netop disse kan give et ansigt både karakter og vise en stor livserfaring. Nogle aldringstegn eller ar, kan dog give fx ansigtet et udtryk, som man ikke synes stemmer overens med den person man er og sådan som man føler sig indeni. Her kan vi, gå ind og hjælpe, så ansigtet istedet får mindsket de rynker der fx gør, at man konstant ser vred eller bekymret ud. Vi kan også hjælpe til, at huden får mere fugt, smidighed og bliver sundere, både indefra og at se på.

Selvom vores filosofi er, at alle mennesker er født smukke, er der dog intet galt i, at ville forsøge at gøre lidt ekstra for sig selv. Føler man måske, at man har en for lille overlæbe, at den er asymmetrisk, eller at man har for tunge øjenlåg, så skal man endelig gribe chancen og få gjort noget ved det. Der er intet galt i, at ville ønske lidt ekstra for sig selv. Det har alle mennesker fortjent. Samtidig er det ikke alle der ønsker, at omverdenen ved de har fået kosmetiske behandlinger. Der er det gode ved vores behandlinger, at alle vil kunne se der er sket en positiv forandring, men ingen vil helt kunne sætte en finger på, hvad det er.

Vi arbejder med både behandling, forebyggelse, pleje og hydrering af alle typer hud. Vi har kunder i alle aldersklasser og det er aldrig for tidligt, at begynde at passe på sin hud. Den skal holde i mange år. Hos ByLysholt fokuserer vi meget på de produkter vi bruger og har brugt lang tid på at finde frem til dem, vi finder som værende, nogle af de bedste på markedet. Samtidig sætter vi en ære i, at finde frem til den behandling der passer bedst, til den enkelte kunde.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS:

Vi sætter kunden 100% i centrum og tager os den tid, der er behov for, for at kunden føler sig tryg. Dette gælder både til konsultationer og behandlinger. Flere kliniker er begyndt at skære ned på tiden for behandlinger, så de kan få flere igennem på en dag, men sådan arbejder vi ikke. Vi ønsker at ALLE skal føle sig 100% med i en behandling og derfor sætter vi altid rigelig med tid af til både bedøvelse (hvis dette er nødvendigt) og selve behandlingen. Det er vigtigt at føle sig fuldstændig klar på den behandling man skal igennem og derfor er ingen spørgsmål dumme. For at sikre os, at alle kunder føler sig hørt, set og ordentligt informeret, bliver der i starten af hvert behandlingsforløb afholdt en konsultation af enten en kosmetisk sygeplejerske eller en læge. Denne konsultation er en service fra os og er selvfølgelig gratis.

Vores indlæg

Klinikken har endnu ikke oprettet nogle indlæg.

Vores bedømmelser

ByLysholt

Jeg har fået lavet læber af skønne Ditte Brammer .. sindsyg kompetent og et yderst tilfredstillende resultat selv 5-6 måneder efter. kan varmt anbefales ❤️

ByLysholt

Rikke er virkelig dygtig! Hun tager sig god tid og intet er overladt til tilfældighederne. Stor anbefaling af klinikken herfra!

ByLysholt

Jeg har fået flere forskellige behandlinger i klinikken. Botox (Bekymringsrynke og pande) Filler (Læber) SHR (Ben, Under arme, Overlæbe) Hver gang jeg kommer hos Rikke, går jeg altid derfra med et tilfredsstillende resultat. Hun er…

ByLysholt

Jeg har fået BOTOX i panden og filler rundt om munden. Resultatet blev virkelig godt. Forinden fik jeg god og brugbar vejledning. Jeg kommer igen!

Se alle reviews

Medarbejdere

Uffe Koppelhus

Dermatolog

Rikke Lysholt

Kosmetisk sygeplejerske og ejer

Ditte Brammer

Kosmetisk sygeplejerske

Se alle medarbejdere

Galleri