Følgere

Klinikken har endnu ingen følgere.

Følg klinikken for at følge deres artikler, får nye behandlinger og meget mere!

VI TILBYDER SKØNHEDSBEHANDLINGER:

Vi tilbyder individuelt tilpasset service til både mænd og kvinder, så behandlingerne altid er specielt tilrettelagt til den enkeltes behov. Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret som sundheds loven kræver. Dette betyder, at vi har en patientforsikring som altid vil dække, hvis behovet skulle opstå.

KLINIKKEN – DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Vi tilbyder individuelt tilpasset service til både mænd og kvinder, så behandlingerne altid er specielt tilrettelagt til den enkeltes behov.

Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen og certificeret som sundhedsloven kræver. Dette betyder, at vi har en patientforsikring som altid vil dække, hvis behovet skulle opstå.

Derudover har vi altid Hyalase i køleskabet, som det er krævet i en læge godkendt klinik. Dette er et produkt, der til enhver tid kan ophæve effekten af filleren, såfremt dette måtte blive nødvendigt. Alt dette er med til at sikre dig tryghed. Hos os afsætter vi al den tid, du har behov for.

VI AFSÆTTER TID NOK

Hos os afsætter vi al den tid, du har behov for.

Vi har en god gammeldags og venlig tilgang til behandlingen af ​​vores kunder, hvor den ærlige og nærværende dialog altid er i fokus. Derfor går vi meget op i, at du altid forlader klinikken med alt nødvendig information omkring din behandling. Du er også altid velkommen til at ringe. Vores telefontid er:

Mandag-fredag i tidsrummet 9.00-15.00.

Vedr. afbud og udeblivelser:
Vi gør opmærksom på at hvis du skulle blive forhindret i at møde op, bedes du venligst melde afbud minimum 24 timer før din behandlingstid. I tilfælde af at du ikke overholder denne tidsfrist, vil vi opkræve et beløb på 500,-

TRYGHED

Vi har lang erfaring med plastikkirurgi indenfor sundhedsvæsenet og har samtidig en stærk teoretisk forskningsbaggrund i rygsækken.

Vi arbejder altid aktivt med at videreudvikle vores kompetencer og blive endnu dygtigere til det vi laver. Alle vores behandlinger understøttes af godkendte metoder, så du altid er sikret den bedst mulige behandling.

DU SKAL FØLE DIG GODT TILPAS

Vores tilgang til behandlingerne er, at vi altid udfører dem med øje for udgangspunktet og kundens ønsker. Vi er særligt interesseret i det naturlige resultat, der fremhæver din indre skønhed og dine personlige træk. Vores fokus er derfor ikke, at du nødvendigvis skal se yngre ud, men at du skal have det godt med dig selv.

Vores indlæg

Klinikken har endnu ikke oprettet nogle indlæg.

Vores bedømmelser

Klinikken har endnu ikke fået nogle anmeldelser

Vær den første til at give dem en anmeldelser!

Medarbejdere

Karina Holm Malling

Uddannet plastikkirurgisk sygeplejerske

Thomas Bo Jensen

Overlæge i plastikkirurgi

Pia Jakobsen

Kosmetisk sygeplejerske

Jette Malling

Receptionist

Stine Paibjerg Hansen

kosmetolog

Se alle medarbejdere