Klar til nytår? Tre lækre behandlinger, der får din hud til at stråle

19. december 2019 Ingen kommentarer

Snart står nytåret for døren, og du har måske allerede planlagt dit outfit til aftenen. Men hvad med at forkæle dig selv lidt mere, og sikre, at din hud fremstår ren og med en lækker glød Nytårsaften? Vi har listet tre af vores effektive ansigtsbehandlinger, som kan hjælpe dig med at med skyde 2020 i gang – med en lækker glød.

FIRE & ICE
Fire & Ice ansigtsbehandlingen, er en helt oplagt ansigtsbehandling at få foretaget inden Nytårsaften. Fire & Ice, er også kendt som ”The Red Carpet Treatment”.
Behandlingen består af to terapeutiske masker. Den første maske er den kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE, som er klinisk formuleret med sukkerrør-ekstrakt, citronsyre, æbleekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B3), kanelbarkekstrakt og potente antioxidanter. Ved påførsel af denne maske vil du mærke en let prikken og varme – og så dufter den skønt af varm kanel. Den anden maske, REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, fugtgivende og antioxidantrig maske, formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera, grøn te-, lakridsrods-, vindruekerne- og rosmarinekstrakt. Denne maske køler og beroliger huden, og så dufter den friskt af pebermynte. Behandlingen er fantastisk til at behandle uren hud, tilstoppede porer og fine linjer.

FOAMING ENZYME TREATMENT
En anden lækker sanseoplevelse, som du kan forkæle dig selv med inden Nytårsaften, er FOAMING ENZYME TREATMENT, som kombinerer frugtsyre med enzymerne fra Papaya og ananas. Denne kombination giver en kraftfuld eksfoliering af huden, men har samtidig en beroligende effekt. Behandlingen kan anvendes af alle hudtyper, der har behov for effektiv eksfoliering og polering af huden samt opstramning af fine linjer og rynker. FOAMING ENZYME TREATMENTs bioaktive ingredienser producerer et luksuriøst skum, der effektivt eksfolierer og polerer overfladen af huden, og samtidig dybderenser porerne. Behandlingen afsluttes med en beroligende maske, der styrker huden med fugt og antioxidanter. FOAMING ENZYME TREATMENT efterlader huden med en flot velfugtet overflade samt en sund glød.

EXFOLIATING CLEAR SKIN
Hvis du, inden Nytårsaften, gerne vil komme urenhederne til livs, skal du prøve EXFOLIATING CLEAR SKIN. Behandlingen består af en skånsom eksfoliering med en beroligende og antiinflammatorisk effekt – som både bekæmper, og forebygger behandlingen forekomsten af urenheder og tilstoppede porer. EXFOLIATING CLEAR SKIN øger mikro-cirkulationen, polerer hudens overflade, og renser helt i dybden. Behandlingen afsluttes med en beroligende maske, som tilfører masser af fugt, og styrker huden med antioxidanter.

TIP; Husk på at alle behandlinger fra iS CLINICAL også kan gives på hals og decolette – områder, som tit glemmes, men som tiltrækker meget opmærksomhed.

Hvis du trænger til en af de skønne behandlinger, så book allerede en tid nu, hos en af vores dygtigere iS CLINICAL forhandlere.

Tilføj kommentar