Hvad er SkinPen?

16. januar 2020 Ingen kommentarer

SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt. Enheden kan bruges på personer fra 22 år og opefter. Med kun tre ikke-invasive og meget effektive behandlinger – med 30 dage mellem hver behandling – kan du opnå en smukkere og mere ensartet hudstruktur og møde verden med fornyet selvtillid.

SÅDAN FUNGERER MIKRONEEDLING-TEKNOLOGIEN
SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Og resultatet: En effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

”Jeg er simpelthen ovenud tilfreds med SkinPen. Jeg synes, at resultatet er lige så godt som de behandlinger, man får med laser – bare uden ”nedetid”. Jeg elsker SkinPen!”
– Kvinde, behandlet med SkinPen

 

RESULTATER MED SKINPEN

MAND, 26 ÅR | 3 BEHANDLINGER
Billeder er venligst stillet til rådighed af Elizabeth Steigner, medicinsk kosmetolog, Turpin, MD i plastikkirurgi og medicinsk æstetik, Orange, CA

KVINDE, 38 ÅR | 5 BEHANDLINGER
Billeder er venligst stillet til rådighed af Dr. Christie Matter North Texas Dermatology, Plano TX

Tilføj kommentar