Hvad er realistiske forventninger til en brystforstørrelse?

5. november 2019 5 kommentarer

Hej!

Jeg vil gerne høre om jeres forventninger til jeres BFO stemte overens med det resultat i fik? Jeg har det med at forvente en masse og så blive skuffet. Jeg har været til forundersøgelse hos Ak Nygart, og der anbefalede han at jeg fik 350 ml i. Er der nogen der har erfaring med deres lån til plastikkirurgi?

5 kommentarer

 • Camilla B. siger:

  Jeg har altid understreget mig selv med ikke at have for høje forventninger. Du skal være realistisk og også være klar over at der kan være komplikationer der kan følge med operationen.
   
  For mig var det utroligt godt at se en af ​​mine veninder få lavet hendes bfo for et år siden, så jeg kunne se hvordan hendes er blevet, for først tænkte jeg virkelig WOW de er ikke særlig pæne fordi de var helt kegleformet, men efter alt hævelse og andet er forsvundet, er det blevet så flotte og jeg føler mig meget mere tryg.
   
  Mange mennesker tror, ​​at du siger, at bare fordi du ligger under kniven, får du perfekte bryster. Men så er det også, hvad er perfekt? Jeg kan sige, at jeg aldrig har troet, at silikone patter (ja undskyld mit sprog) ville være pæne, fordi jeg selv elsker naturlige bryster. Men fordi at mine egne bryster aldrig har fået fylde, så ønsker jeg mig virkelig en “naturlig” B-skål, jeg har bare valgt faktisk at få en mmo i stedet (mommy makeover)
   
  Hoveddelen er, at jeg håber at alle mennesker, der falder under kniven, gør det af de rigtige grunde og med rimelige forventninger, og at man først skal prøve at elske ens krop, ligesom Gud skabte den – dog synes jeg det er helt fint at blive hjulpet lidt på vej.

 • Ida-chanel siger:

  Jeg ville nok prøve at kigge på en masse før og efter billeder af piger der ligner dig selv i kropsbygning og dr har fået det i du er blevet anbefalet. Så får du måske en nogenlunde ide om hvordan du kommer til at se ud? Og så bliver du måske ikke skuffet 🙏🏻❤️

 • Amira1 siger:

  Hellere sætte forventningerne ned, og skru op for tålmodigheden 🙌🏼Havde selv rigtig meget væske i kroppen efter min bfo, og var faktisk rigtig ked af resultatet den første måned fordi de så helt mærkelige ud. Men i dag er jeg bare så tilfreds 🙏🏻

 • Diana.L siger:

  Bare vær realistisk. Vi er alle bare mennesker med forskellige kroppe. Det vigtigste er bare at de kommer til at passe til dig. Held og lykke med dem ❤️ Lav gerne en opdatering når du har fået dem lavet så vi kan høre om du er blevet tilfreds🙈

 • Emilie_Jab siger:

  Jeg har også overvejet lånet fordi man kan få det afdragsfrit, så tror det er ret okay. Man skal bare huske at betale sine regninger, eller kommer der vidst et giga gebyr på!

Tilføj kommentar