Hvad er kollagen?

3. januar 2020 Ingen kommentarer

Kollagen har i lang tid været et ”buzzword” på de sociale medier og i skønhedsindustrien. Ordet bliver ofte sat i relation til hudpleje og hudforyngelse – men hvad er egentlig kollagen?

Kollagen er en fiber i vores hud, som har til formål at holde vores hud elastisk og fast. Derudover er fibret en vigtig del af sårhelingen, hvis vi får en skade på vores hud. Jo ældre vi bliver, desto mindre kollagen producerer kroppen. Det er derfor, at vi i takt med, at vi bliver ældre, får flere linjer, rynker og furer i vores hud. Dette er også årsagen til, at kollagen er et varmt emne inden for hudpleje og ernæring – fordi tænk hvis man kunne tilføre huden mere kollagen, og dermed stramme huden op indefra?

Læs også: Hvordan føles et ikke-kirurgisk ansigtsløft?

Ultherapy er en af de behandlinger, som er kendt for at stimulere kroppens kollagenproduktion. Det betyder, at du ved en behandling med Ultherapy ikke får tilført kollagen udefra, men faktisk får aktiveret din egen naturlige kollagenproduktion. Det er også derfor, at en behandling med Ultherapy bliver ved med at give. På grund af den nyligt stimulerede kollagenproduktion kommer du til at se forbedringer i hudens struktur helt op til 180 dage efter behandlingen.

Hvis du vil vide mere om kollagen eller Ultherapy generelt, så skal du være mere end velkommen til at stille spørgsmål i kommentarsporet. Vi vender tilbage så hurtigt, vi kan. Hvis du selv har lyst til en behandling med Ultherapy, kan du finde alle Ultherapy-klinikker her.

 

Se behandlinger der hjælper med at opstramme huden i ansigtet

Tilføj kommentar