Husker du at pleje dine læber?

19. december 2019 Ingen kommentarer

De fleste af os er ofte gode til at pleje vores hud. Vi renser ansigtet af om aftenen, smører kroppen ind i bodylotion efter et bad, og hænderne får ofte en god tyk håndcreme i vinterkulden. Mange af os passer endda også på vores læber dagligt med læbepomade. Men kan vi gøre mere for, at få læberne til at fremstå- og føles fyldigere, sundere og lidt mere velplejede?

Upgrade din læbepomade
En ganske normal læbepomade består som oftest primært af et fedtstof som blødgør læberne. Men det kan du godt gøre bedre! Et godt læbeprodukt gør mere end blot at blødgøre læberne, og her er YOUTH LIP ELIXIR fra iS CLINICAL en overlegen kandidat til et læbebehandlingsprodukt som både stimulerer, fugter og beskytter læberne. YOUTH LIP ELIXIR indeholder shea og kakaosmør, som virker blødgørende på læberne, Vitamin C som beskytter mod fri radikaler, fra f.eks. luftforurening og cigaretrøg, samtidig med, at kollagensyntesen i din hud stimuleres. Derudover indeholder YOUTH LIP ELIXIR effektive antioxidanter som forbedrer mikrocirkulationen i læberne og dermed fremmer sårheling og reducerer arvæv. Sidst men ikke mindst indeholder YOUTH LIP ELIXIR også hyaluronsyre, som tiltrækker og binder vand for effektiv fugt til læberne.

Øg blodcirculationen og få mere fylde
Hvis du går og drømmer om at vågne op med lidt mere fyldige læber, så skal du huske at eksfoliere dine læber. Mange kender tricket med at bruge en tandbørste til at ”skrubbe” læberne eller bare bruge ansigts-scrubben på læberne, men det kan resultere i inflammation og irritation i huden på og omkring læberne. Der er dog håb forude, fordi der findes faktisk produkter specielt udviklet til at peele og stimulere læberne. LIP POLISH fra iS CLINICAL indeholder sukker som naturlig eksfoliator, og Vitamin E som giver fugt, hæmmer inflammationstilstande i huden, og desuden beskytter mod UV-skader. Ved at bruge en LIP POLISH til nænsomt at peele læberne, vil du,  grundet øget blodcirculation, opleve at læberne fremstår større, føles blødere og desuden har mere en mere jævn struktur.

Vil du høre mere om læbeprodukterne fra iS CLINICAL? Kontakt en forhandler i nærheden af dig – du kan finde et link over alle forhandlere lige her.

Tilføj kommentar