Fire ingredienser med foryngende egenskaber

27. april 2020 Ingen kommentarer

Hvilke ingredienser skal man kigge efter, når man køber hudpleje som skal forebygge eller behandle fine linjer samt rynker? Vi har samlet fire ingredienser, med foryngende egenskaber, som alle findes i iS CLINICALs produkter.

VITAMIN A (RETINOL)
Det er klinisk bevist, at Vitamin A (Retinol) har positiv indflydelse på hudens aldring. Det blev brugt som en acne-behandling i 1970’erne og man fandt efterfølgende ud af, at det også havde en kollagenstimulerende effekt. Resultatet ved brug af sera eller cremer med retinol, vil være mindre synlige linjer og rynker og en mere jævn hudfarve.

HYALURONSYRE
Hyaluronsyre er kendt som værende den ”kraftigste fugtbooster”. Hyaluronsyre er et proteinstof, som naturligt eksisterer i vores hud, og som binder væske til kroppen. Det er denne funktion, som giver huden fylde, fugt og elasticitet. Ved at tilføre mere hyaluronsyre til huden, kan man således forsinke og forbedre hudens aldringstegn.

COPPER-TRIPETID
Copper-tripetid er en Vækstfaktorer, som er et signalmolekyler/proteiner, der påvirker hyppigheden af celledelinger i organismen. Det findes naturligt i huden og virker som fornyelsesproteiner. Vækstfaktorer aktiverer fibroblasternes naturlige fornyelsesproces og øger dermed produktionen af kollagen og elastin. Bonus info: Copper-tripetid er en peptidkæde af 3 aminosyrer, som findes naturligt i huden.

CENTELLA ASIATICA
Centella Asiatica kommer fra planten Gotu Kola og er rig på aminosyrer, beta-karoten og phytokemikaler. Ekstrakter fra Centella Asiatica er kendt for, at have en beroligende, helende og anti-inflammatorisk effekt på huden. Desuden er Centella Asiatica kendt for at stimulere kollagen produktionen, forbedre elasticiteten i huden og øge blodcirkulationen.

Spørgsmål til ingredienserne? Stil dem endelig i kommentarsporet, så vender vi retur så hurtigt vi kan.

Tilføj kommentar