5 tips til din hudplejerutine, som gør dig klar til sæsonens fester

20. november 2019 Ingen kommentarer

Vinteren er synonym med fester. Julefrokoster, jul og nytårsaften er lige om hjørnet. Strålende hud kommer ikke natten over. Her er en guide med 5 tips, som kan hjælpe dig med at gøre huden klar til sæsonens fester.

1. Undgå at dehydrere

Dit tredje glas champagne tæller ikke! Drik masser af vand og sørg for at bruge en fugtighedscreme med eller uden olie (afhængig af din hudtype) før sengetid.

2. Tid til at skifte hudplejerutinen

Ja, den er god nok. Vær opmærksom på at den hudplejerutine du har om sommeren eller selv om efteråret, måske ikke passer til de koldere måneder. At opdatere din hudplejerutine kan være en af de bedste måder at pleje din hud på, da huden ofte kan være det første, som lider i kulden.

3. Hold dig til rutinen

Måske har du mere travlt end normalt i år, men din hud er altså ligeglad med din travle kalender. Undgå at falde i søvn med makeup på. Vask dit ansigt og husk nu en creme som fugter din hud.
Du kan takke os senere.

4. Brug SPF 

Du er sikkert træt af at høre dette tip. Men vi har bemærket at mange glemmer solcremen så snart sommeren er ovre, så her får du den lige igen. Husk solcreme. Selvom solen ikke skinner som den gjorde i sommer er der stadig UV-stråler, som kan skade din hud.

5. Bestil tid til din Kleresca® behandling

Afbalanceret hud og naturlig glød kan faktisk opnås selv om vinteren. Med Kleresca® Skin Rejuvenation kan sundere hud være et par behandlinger væk. Ved hjælp af fluorescerede lys, efterlader behandlingen din hud afbalanceret og strålende, med en naturlig glød og en forbedret hudkvalitet.

Find en klinik, som tilbyder Kleresca® ’s behandlinger her: https://kleresca.dk/da-dk/find-your-clinic 

Hvis dette ikke er en god grund til at hylde din hud, så ved vi ikke hvad er. God vinter!

Tilføj kommentar